راهنمای خرید یخچال و فریزر فروشگاهی


راهنمای خرید یخچال و فریزر فروشگاهی

طی این مطلب آموزشی و کاربردی قصد  داریم اطلاعاتی در زمینه راهنمای خرید یخچال و فریزر فروشگاهی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. اگر شما نیز به‌دنبال خرید یخچال و فریزر برای مجموعه تجاری خود هستید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

از ابتدای تاریخ بشریت انسان‌های نخستین با استفاده از غارهای یخی یا انبارهای دست‌ساز موادغذایی خود را تازه و سالم نگهداری می کردند. بعد از کشف الکتریسته، انقلابی در دنیای تکنولوژی رخ داد. یخچال به عنوان محفظه سردکننده خاص جهت حفظ و نگهداری مواد غذایی تولید شد. استفاده خانگی و تجاری از یخچال، باعث تاثیر زیادی در کیفیت زندگی انسان‌ها شد.

 

راهنمای خرید یخچال و فریزر فروشگاهی

کدام مشاغل نیاز به یخچال های صنعتی و فروشگاهی دارند؟

حتی پرسنل بخش‌های تجاری کوچک نیز به جهت اینکه بخش زیادی از ساعات خود را در محل کار می گذرانند، نیاز به یخچال و فریزر مناسب جهت نگهداری غذا و آشامیدنی دارند. برخی از مشاغل نیز به گونه ای است که یخچال و فریزر یکی از پایه‌های اصلی آن ها شغل محسوب می‌شود. مثل قصابی‌، رستوران‌، قنادی، فروشگاه‌ مواد لبنی، فروشگاه‌ مواد غذایی و سوپرمارکت‌ها که همگی از مهم‌ترین شغل‌های مورد استفاده عموم مردم هستند. صاحبین این مشاغل باید بر اساس مولفه‌های خاصی اقدام به خرید یخچال و فریزر جهت رفع‌ نیاز مجموعه تجاری خود نمایند.

 در ادامه این مقاله، اطلاعات و مولفه‌های مهم جهت راهنمای خرید یخچال فریزر فروشگاهی را در اختیار شما قرار خواهیم داد:

ابعاد یخچال و فریزر

یخچال‌های صنعتی و فروشگاهی در ابعاد و اندازه‌های متنوعی موجود می باشند. و صاحبین کسب‌و کار باید با توجه به نوع شغل و متراژ محیط کار خود اقدام به تهیه یخچال مناسب نمایند. دقت به ارتفاع محیط تجاری و یخچال نیز نکته مهمی است که نباید فراموش کنید.

تهیه یخچال با سایز کوچک به‌دلیل عدم نمایش تمامی محصولات و مواد غذایی نیاز‌های شما را رفع نخواهد کرد. از طرفی خرید یخچال صنعتی با ابعاد بزرگ، اختلال در رفت‌وآمد مشتریان در سطح فروشگاه را در پی خواهد داشت. با انتخاب متناسب ترین یخچال می‌توانید یک چینش درست و اصولی برای فضای تجاری فروشگاه خود داشته باشید. پس یکی از مهم‌ترین موارد در راهنمای خرید یخچال و فریزر فروشگاهی ابعاد موردنیاز برای یخچال است.

میزان مصرف انرژی

یخچال‌های فروشگاهی به‌صورت ۲۴ ساعته جهت تازه نگه داشتن مواد غذایی روشن هستند و کار می کنند. از این رو انتخاب یک یخچال و فریزر با مصرف انرژی کم، موجب کاهش هزینه‌های ماهانه برق خواهد شد. حتماً قیمت خرید یخچال تجاری با مصرف انرژی پایین از سایر یخچال‌ها گران‌تر است، اما به‌طور قطع بعد از گذشت یک بازه زمانی مشخص این مابه‌التفاوت هزینه‌ با صرفه جویی در مصرف انرژی جبران خواهد شد.

تعداد درب یخچال

یخچال‌های تجاری با توجه به کاربرد ویژه‌ای که دارند، در انواع مختلفی نظیر بدون درب، درب کشویی، چهار درب و مدل‌های دیگر در بازار به فروش می رسند. بنا به وضعیت تجاری مجموعه و محل قرارگیری یخچال می‌توانید یکی از انواع یخچال‌های درب‌دار و یا روباز را انتخاب کنید.

راهنمای محل قرارگیری و نوع کمپرسور در یخچال و فریزر فروشگاهی

ماموریت اصلی یخچال خنک‌ نگه داشتن مواد غذایی است. این وظیفه به‌وسیله کمپرسور یخچال انجام می شود. محل قرارگیری کمپرسور در بالا یا قسمت زیرین بدنه قرار دارد و در راندمان کاری، کیفیت، قیمت، عمر مفید و کارکرد یخچال تاثیر ویژه‌ای دارد.

یخچال و فریزرهای مصرفی در قنادی و آشپزخانه از نوع یخچال با محل قرارگیری کمپرسور در قسمت بالا است. دلیل این امر هم، محافظت از کمپرسور در برابر موادی مانند: آرد و گردوغبار است. در محیط‌های گرم که دمای محل کار بالا است می‌توان از یخچال‌هایی استفاده کرد که محل قرارگیری کمپرسور آن ها در قسمت پایین است. دمای هوا در نزدیکی زمین کمتر بوده و همین امر موجب کاهش فشار بخش موتور و کمپرسور یخچال می‌شود.

نحوه دسترسی به یخچال

دسترسی آسان به محصولات داخل یخچال برای فروشنده یا مشتری موضوع مهمی است. به‌عنوان مثال در فروشگاه، یخچال‌ باید در معرض دید و دسترسی مشتریان باشد تا با رویت و مقایسه مواد غذایی با یکدیگر به انتخاب نهایی خود نزدیک شوند. اما در شغل‌های دیگر مانند قصابی، دسترسی به یخچال فقط باید توسط قصاب وجود داشته باشد تا خطر آلودگی گوشت کمتر شود.

مطلب مهم دیگری که باید به آن اشاره کنیم، دردسرهای جابجایی یخچال در زمان انجام نظافت یا تعمیر است. بهتر است یخچال و فریزر مدنظرتان از نوع چرخ‌دار باشد تا در صورت لزوم، به‌راحتی امکان حمل‌ونقل یخچال را داشته باشید.

 

راهنمای خرید یخچال و فریزر فروشگاهی

شرکت تولیدکننده و خدمات پس از فروش

انتخاب یکی از برندهای معروف تولیدکننده یخچال‌های صنعتی خیال‌تان را از بابت کیفیت، کارایی و ضمانت در ارائه خدمات پس از فروش راحت خواهد کرد. قطعا این راحتی خیال به‌واسطه صرف هزینه بیشتر صورت خواهد گرفت.

شما می‌توانید با کارشناسان فروشگروه تولیدی سفیر سرمایشتماس حاصل کرده و در مورد راهنمای خرید یخچال و فریزر فروشگاهی به صورت کاملا رایگان مشاوره بگیرید.

همچنین می‌توانید با صرف بودجه کمتر یخچال و فریزر فروشگاهی را ارزان‌تر خریداری کنید. اما پس از مدتی در صورت بروز خرابی یخچال با مشکلات زیادی اعم از: پیدا کردن تعمیرکار تخصصی و قطعات خاص آن برند تولیدکننده روبرو خواهید شد.

اما نگران نباشید! چون تمامی محصولات سفیر سرمایش با بالاترین کیفیت و در ابعاد و طرح های دلخواه شما، با هزینه ای بسیار مناسب و به صرفه برای مشتریان تولید می شوند.

تماس با سفیر سرمایش

نوع کاربری در راهنمای خرید یخچال و فریزر های فروشگاهی

یخچال‌های فروشگاهی بنا به اندازه، دمای خنک‌سازی، نوع درب و بسیاری دیگر از مولفه‌ها با یکدیگر متفاوت هستند. مشاغل مختلف بنا بر نیاز خود باید یخچال تجاری مناسب شغل خود را انتخاب کنند. به‌طور مثال یخچال‌هایی که برای نگهداری مواد لبنی استفاده می‌شوند ممکن است برای نگهداری گوشت و مرغ مناسب نباشند.

انواع یخچال و فریزر های فروشگاهی

یخچال و فریزر فروشگاهی در انواع مختلفی تولید و در اختیار صاحبین مشاغل قرار می گیرد. در ادامه راهنمای خرید یخچال و فریزر فروشگاهی به مدل‌های مختلف یخچال فروشگاهی و تشریح جزئیات آن‌ها می‌پردازیم:

  • یخچال روباز و بدون درب : این مدل از یخچال فروشگاهی فضای زیادی از محیط را پر می‌کند. به‌دلیل وسعت زیادی که دارد می‌تواند تعداد زیادی از انواع محصولات را در خود جای دهد. بدون درب بودن این نوع یخچال از تماس بی‌دلیل مردم با سطوح جلوگیری کرده و همین امر در دوران همه‌گیری ویروس کرونا بازدهی خوبی برای صاحبین این سبک یخچال تجاری داشته است. یخچال روباز در دو حالت ایستاده و نشسته طراحی شده و برای افزایش جلوه بصری محصولات داخل یخچال از لامپ‌های LED خاصی جهت زیبایی بیشتر مواد غذایی استفاده شده است.
  • یخچال درب دار :این نوع از یخچال و فریزر فروشگاهی در دو حالت نشسته و ایستاده به صورت یک درب تا چند درب وجود دارد. یخچال درب‌دار یک انتخاب مناسب و عالی جهت حفظ محصولات غذایی که دمای نگهداری پایین‌تری نیاز دارند، خواهد بود.
  • یخچال ویترینی:یخچال و فریزر های ویترینیعلاوه بر اینکه وظیفه خنک نگه داشتن محصول غذایی را برعهده دارند؛ به‌عنوان یک ویترین زیبا برای نمایش محصولاتی نظیر: شیرینی و کیک مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • یخچال و فریزر پرده هوا: نام یخچال و فریزرهای پرده هوا کمتر به گوش‌ عموم مردم خورده است. نحوه کار این یخچال مدرن به‌صورت گردش اجباری هوا از طریق فن‌های داخل یخچال است. فن‌ها هوا را به داخل سردخانه کشیده و با خروج هوای سرد محصولات غذایی در دمای ایده‌آل خود قرار می‌گیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این نوع از یخچال ها، می توانید مقاله قیمت و خرید یخچال فریزر پرده هوا را مطالعه کنید.

 

راهنمای خرید یخچال و فریزر فروشگاهی
  • یخچال درب دار: این نوع از یخچال و فریزر فروشگاهی در دو حالت نشسته و ایستاده به صورت یک درب تا چند درب وجود دارد. یخچال درب‌دار یک انتخاب مناسب و عالی جهت حفظ محصولات غذایی که دمای نگهداری پایین‌تری نیاز دارند، خواهد بود.
  • یخچال ویترینی: یخچال و فریزر های ویترینی علاوه بر اینکه وظیفه خنک نگه داشتن محصول غذایی را برعهده دارند؛ به‌عنوان یک ویترین زیبا برای نمایش محصولاتی نظیر: شیرینی و کیک مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • یخچال و فریزر پرده هوا: نام یخچال و فریزر های پرده هوا کمتر به گوش‌ عموم مردم خورده است. نحوه کار این یخچال مدرن به‌صورت گردش اجباری هوا از طریق فن‌های داخل یخچال است. فن‌ها هوا را به داخل سردخانه کشیده و با خروج هوای سرد محصولات غذایی در دمای ایده‌آل خود قرار می‌گیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این نوع از یخچال ها، می توانید مقاله قیمت و خرید یخچال فریزر پرده هوا را مطالعه کنید.

 

فروشگاه سفیر سرمایش

یخچال فروشگاهی،لبنیاتی،سوپر مارکت،هایپرمارکت

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *